Valentin Lazea

Valentin Lazea

Valentin Lazea este economist-șef al Băncii Naționale a României, precum și președinte al Consiliului de administrație al TranFonD SA. A urmat cursuri avansate la instituții renumite, precum: Institutul FMI, Washington DC, SUA, Universitatea Sussex, Brighton, Marea Britanie, Istituto Giordano dell’Amore, Milano, Italia.

Este membru fondator și președinte al Comitetului director al Centrului Român pentru Politici Economice (CEROPE).

Cristian Paun

Cristian Păun

Cristian Păun este profesor universitar la Academia de Studii Economice din București, în cadrul Facultății de Relații Economice Internaționale, titularul disciplinei de Tehnica plăților și finanțării internaționale. Activează în domeniul consultanței financiare pe diferite proiecte dezvoltate cu finanțare privată sau publică. Cristian Păun este și cadru universitar asociat la Universitatea Româno-Americană din 2007 și la Școala Națională de Științe Politice și Administrative din București, Facultatea de Management și Facultatea de Comunicare din 2006. Ocupă și funcția administrativă de Director Executiv al Societății Române de Economie, fiind și membru al acesteia din 2009. Este Directorul Executiv al Centrului de Cercetare în Relații Economice Internaționale din cadrul ASE București din anul 2011. Este membru al Institutului Murray Rothbard din România din cadrul Universității Romano-Americană și colaborează pe diferite proiecte cu Institutul Mises din România.

Christian Bogaru

Christian Bogaru

Christian Bogaru are o vastă experiență în asistarea și reprezentarea clienților locali și internaționali în mai multe tranzacții comerciale. Domnul Bogaru oferă consiliere juridică și reprezentare juridică în domeniile dreptului societăților comerciale, fuziunilor și achizițiilor, restructurării și reorganizării, până la problemele de proprietate intelectuală și probleme specifice dreptului muncii. De asemenea, Christian Bogaru asistă și reprezintă companiile private și investitorii în mandate complexe în domeniul aviației și al energiilor regenerabile în ceea ce privește dezvoltarea, analiza și implementarea proiectelor fotovoltaice, eoliene, geotermale, de biomasă și energie, biogaz.

Limbi vorbite: franceză, engleză, română, italiană

Myrto Kiriakidou

Myrto Kyriakidou

Myrto Kyriakidou este director executiv al serviciilor de risc de credit la ICAP și responsabil pentru funcția ICAP ca agenție de rating de credit.
Înainte de ICAP, ea a fost directorul Departamentului de analiză a portofoliului de la Qualco, conducând o echipă de experți care a evaluat și a conceput strategii de credit și încasări, pe baza constatărilor miniere de date și a modelării riscurilor. A deținut o funcție de consultanță în analiza riscurilor la Banca Națională a Greciei (Divizia NPL), contribuind la îmbunătățirea proceselor de credit și încasări. În calitate de șef al deciziilor statistice Hellas, ea a analizat și evaluat portofoliile de credite pentru băncile cu amănuntul de top. Prima ei funcție a fost actuară la Interamerican Property & Casualty Insurance Company S.A.

Carmen Bulau

Carmen Bulau

Carmen este un profesionist în domeniul financiar, cu o experiență de peste 10 ani în activitate de Trezorerie și Credit. In calitate de Director Financiar la Sidma Romania SRL, ea a implementat si supervizat o serie de modele de scoring pentru a stabili limita de credit pentru clientii companiei si aceasta este responsabila de crearea si implementarea Politicii de Credit. A colaborat cu mari companii europene de asigurare (incluzand Euler Hermes, Coface, Allianz, Garanta) cu privire la aspectele asigurărilor de credit.
Pe langa experienta sa practica, Carmen este responsabila cu pregatirea profesionala a personalului implicat in activitatea de credit control pentru angajatii Grupului Sidma din Romania si Bulgaria.
Carmen este formator certificat și acreditat de către Autoritatea Națională pentru Calificari.

Alecsandra Valasuteanu

Alecsandra Valasuteanu

Alecsandra Valasuteanu este Head of Factoring la UniCredit Bank S.A. – Romania. UniCredit Bank Romania este membru al UniCredit, o banca europeana de top și unul dintre furnizorii traditionali de soluții de factoring, forfetare și supply chain financing. Cu aproape 20 de ani de experienta in sectorul financiar, Alecsandra a inceput in UniCredit Leasing Romania, ca Senior Relationship Manager. In 2007, s-a alaturat echipei bancii, specializandu-se in solutii de management si finanțare a creanțelor. Alecsandra reprezinta UniCredit Bank S.A. in Consiliului Director al Asociației Române de Factoring de la infiintarea acesteia.